Tekst & Beeld

Beelden zeggen meer dan duizend woorden en een goede tekst schetst een prachtig beeld. Om goed te communiceren zijn beide dus onmisbaar; los van elkaar of hand in hand.

Teksten
Teksten vormen het visitekaartje van uw bedrijf. De teksten moeten de boodschap overbrengen die u wilt overbrengen, afgestemd zijn op de lezers en passen bij uw bedrijf. Én foutloos zijn, uiteraard. NL Communicatie schrijft deze teksten voor u. Voor welk medium dan ook. Vanuit de samenwerking met Marketingbureau ViewOpener schrijven wij deze teksten, waar nodig, met een marketinggedachte waardoor uw teksten effectief hun doel bereiken. Of u nu mensen wilt informeren of tot actie wilt aanzetten.

U kunt bij ons o.a. terecht voor:

  • webteksten (SEO-vriendelijk)
  • nieuws- en blogberichten
  • brochureteksten
  • interviews
  • redigeren en corrigeren
  • jaarverslagteksten

Fotografie
Een foto is dus een uitstekend middel om mee te communiceren. Mits het beeld daadwerkelijk overbrengt wat u wilt overbrengen en wat de doelgroep aanspreekt natuurlijk. Dat vergt een professionele blik. Dankzij onze samenwerking met marketingbureau ViewOpener en deskundige fotografen krijgt u van ons beeld dat op effectieve wijze uw boodschap versterkt, van portretfoto tot corporate fotografie. Zo vindt u op deze website van NL Communicatie alleen maar foto’s van mooie Hollandse landschappen om uit te stralen dat wij puur Hollands zijn en het Nederlandse bedrijfsleven kennen.

Videoproducties
Wilt u uw product promoten, een ingewikkeld onderwerp uitleggen, klanten aan het woord laten of sfeerimpressies laten zien? Een video kan de uitkomst zijn. Om te plaatsen op uw website, intranet, YouTube-kanaal, een televisiescherm in de hal van uw bedrijfspand of in een digitaal magazine bijvoorbeeld. Bij ons kunt u terecht voor online video’s, reportages, animaties en corporate video’s. Wij bedenken het concept, schrijven het script en produceren de video. U heeft er zelf geen omkijken meer naar en kunt op effectieve wijze met beeld, geluid en tekst communiceren met uw doelgroep.