Online

Hoe uw klanten ook bij u komen, ze bekijken vrijwel altijd even uw website en andere online uitingen. En kennen ze u nog niet en hebben ze nog niet gevonden wat ze zoeken, dan is de kans groot dat ze online zoekmachines als Google gebruiken. Uw online activiteiten vormen dan ook steeds meer het middelpunt van uw communicatie. Helaas blijkt uit onderzoek dat zakelijke websites gemiddeld een dikke onvoldoende scoren. Die van u ook, vermoedt u? NL Communicatie kan u helpen.

Nieuwe website
Websites moeten er goed uitzien en mensen de informatie geven die ze zoeken. Maar u wilt uiteraard ook dat uw website bijdraagt aan uw marketingdoelen. En dat de website goed wordt gevonden door Google én geschikt is voor tablets en smartphones. Wilt u een goed werkzame, vindbare website die effectief uw boodschap overbrengt bij uw doelgroep?

Meer over websites

Websiteverbetering
Heeft u al een website, maar leidt deze niet tot het resultaat dat u wenst? Dan voldoet deze mogelijk niet aan de SEO-richtlijnen (goede vindbaarheid) en behoort uw website tot de groep die een ruime onvoldoende scoort. Dat betekent dat mensen uw website niet snel vinden in zoekmachines als Google. Een gemiste kans. Het kan ook zijn dat uw website geen heldere boodschap heeft of dat het ontwerp niet past bij uw bedrijf. NL Communicatie zoekt het voor u uit en maakt voor uw website een plan met verbeterpunten dat ervoor zorgt dat uw website wél effect sorteert.

Overige online communicatie
Ook als u op andere manieren online wilt communiceren, kunt u bij ons terecht. Denk bijvoorbeeld aan een online campagne, digitale banners of social media. We ontwikkelen het concept, maken het ontwerp, programmeren de online uitingen en schrijven de teksten. In samenwerking met Marketingbureau ViewOpener kijken we daarbij altijd naar uw marketingdoelen. Zo kunt u nog meer uit uw onderneming halen.