websites

Websites moeten er goed uitzien en mensen de informatie geven die ze zoeken. Maar u wilt uiteraard ook dat uw website bijdraagt aan uw marketingdoelen. En dat de website goed wordt gevonden door Google én geschikt is voor tablets en smartphones. NL Communicatie maakt daarom websites die werken en gewoon effectief zijn.

Een website met marketingvisie
Wij werken niet alleen met professionele programmeurs en vormgevers, maar er is ook de continue samenwerking met marketingbureau Viewopener. We kijken dus altijd met een marketingbril naar uw website. Handig, want zo weet u zeker dat uw website bijdraagt aan uw doel. Meer klantcontact bijvoorbeeld. Of meer klanten en meer omzet.

Goed vindbaar in Google
Dankzij zoekmachineoptimalisatie (SEO) krijgt u bovendien een website die goed wordt gevonden, met name door Google. Mensen komen namelijk niet vanzelf op uw site terecht. Hoe hoger de website scoort in Google, hoe meer bezoekers u krijgt. En hoe meer rendement uw website oplevert.

Een eigen uniek ontwerp
Wij zorgen ervoor dat uw website een professionele uitstraling krijgt. Met een geheel eigen ontwerp dat past bij uw wensen en uw huisstijl. De website is dus uniek in z’n vorm en sluit aan bij uw andere communicatie-uitingen. Natuurlijk maken wij de vorm geschikt voor alle apparaten, dus ook voor smartphones en tablets.

Zelf uw website beheren
Wilt u zelf teksten, afbeeldingen en video’s aan de website toevoegen? Dat kan. Wij koppelen uw website aan een eenvoudig cms-systeem waarmee u zelf de site kunt beheren. Uiteraard krijgt u eerst een uitleg over dit systeem. U kunt er dus zelf snel mee aan de slag.
Kortom, u weet zeker dat uw website:

  • aansluit bij uw marketingdoelen;
  • goed vindbaar is, met name in Google (SEO-vriendelijk);
  • een geheel eigen ontwerp heeft, dat past bij uw huisstijl;
  • geschikt is voor pc, smartphone en tablet (responsive);
  • een eenvoudig cms-systeem (volledig zelf beheren) heeft;
  • technisch hoogwaardig is.